Financieel Advies | hypotheek en verzekering | C&W Finance uit Den Bosch
209
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-209,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Een goed pensioen voor uw werknemers

Neem contact op

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.

  Pensioen

  Het inkomen dat nodig is als men stopt met werken.
  Voor werkgevers een manier om hun werkgevers extra te belonen voor hun werkzaamheden maar ook om te voldoen aan de eisen van goed werkgeverschap.
  Voor werknemers biedt een goed pensioen de zekerheid dat er straks een inkomen is en mocht de werknemer eerder komen te overlijden, zijn partner niet onverzorgd achterblijft.
  Geen gedoe, gewoon een goed pensioen voor uw werknemers

  Goed werkgeverschap

  Weinig mensen werken nog 40 jaar voor dezelfde baas. Dit betekent dat zij, naast hun AOW, verschillende pensioenpotjes opbouwen.

  Wij nemen zo veel mogelijk werkzaamheden uit handen en zorgen voor een flexibele pensioenregeling. Medewerkers kunnen ervoor kiezen om hun eerder opgebouwde pensioen over te dragen en mochten ze vertrekken dan kunnen ze hun pensioen weer meenemen naar de volgende pensioenregeling.

  Werknemers waarderen een werkgever die goed voor hen zorgt meer en het helpt, zeker in tijden van arbeidskrapte, dat werknemers eerder voor u kiezen als u een goede pensioenregeling biedt.

  Sparringpartner

  Advies en bemiddeling voor werkgevers zonder pensioenregeling

  We bekijken uw wensen en bespreken vervolgens de mogelijkheden op het gebied van kosten, flexibiliteit en de diverse pensioenregelingen. Ten slotte bespreken we de offertes en ontlasten we u als werkgever volledig bij de uitvoering van het gehele aanvraagtraject.

  Beheer voor werkgevers met pensioenregeling

  We starten samen met een periodiek terugkerend persoonlijk gesprek zodat u weet waar u en uw werknemers aan toe zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwerken van mutaties van werknemers. Ten slotte vergelijken we de pensioenregeling en geven we advies over zaken die eventueel geoptimaliseerd kunnen worden.

  Informatie en communicatie naar uw werknemers

  De gehele communicatie richting uw medewerkers over de pensioenregeling kan als complex worden ervaren. Daarom zorgen we door middel van een presentatie op locatie en eventuele individuele gesprekken dat al uw medewerkers een transparante en heldere kijk hebben op hun eigen pensioenregeling. Ten slotte kunnen nieuwe medewerkers bij ons terecht voor een uitgebreide toelichting en advies van de pensioenregeling.

  DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN & VOORWAARDEN