Financieel Advies | hypotheek en verzekering | C&W Finance uit Den Bosch
227
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-227,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Hypotheekadvies op maat

Neem vrijblijvend contact op

  Stap 1/3 - Hypotheek  Stap 2/3 - Inkomen

  Stap 3/3 - Gegevens


  Wat mag u verwachten?

  Een persoonlijk gesprek: We leren uw persoonlijke situatie kennen om goed financieel advies te geven

  De financiële oplossing: Op basis van uw wensen en de mogelijkheden komen wij met een passend advies. Om een geschikt aanbod te vinden, vergelijken we een groot aantal hypotheken met elkaar

  U maakt een keuze: Nadat wij u advies hebben gegeven, neemt u een beslissing en regelen wij het hele traject van A. tot Z. Ook hierna blijven we beschikbaar, bijvoorbeeld als uw persoonlijke situatie veranderd

  Eerste gesprek is kosteloos | 100% onafhankelijk hypotheekadvies | Wij bieden alle beschikbare hypotheekaanbieders

  Verschillende varianten hypotheken:

  Annuïteitenhypotheek

  Wanneer u kiest voor een annuïteitenhypotheek, betaalt u een vast bedrag per maand. Dit bedrag bestaat uit rente en aflossing. In het begin bestaat dit bedrag grotendeels uit rente. Na verloop van tijd bestaat dit vaste maandtermijnbedrag voor een groter deel uit aflossing. Aangezien uw maandelijkse rente steeds minder wordt, neemt het fiscale voordeel af.

  Lineaire hypotheek

  Kiest u voor een lineaire hypotheek, dan lost u maandelijks een vast bedrag af. Naast dit bedrag betaalt u rente. U heeft na de looptijd geen restschuld meer en het maandelijkse bedrag dat u aan rente betaalt, neemt af.

  Aflossingsvrije hypotheek

  Aflossingsvrij betekent dat u geen aflossing aan uw geldverstrekker betaalt. U heeft aan het einde van de looptijd dan ook de volledige hypotheekschuld nog te voldoen. Omdat u geen aflossing betaalt, is het op korte termijn gunstig voor uw maandlasten. De rente op een aflosvrije hypotheek is alleen aftrekbaar als u deze al voor 2012 had.

  Spaarhypotheek

  Een hypotheek waarover u maandelijks rente betaalt en tegelijkertijd spaart. Aan het einde van de looptijd heeft u gegarandeerd een vermogen opgebouwd. De rente die u op de geblokkeerde spaarrekening ontvangt is gelijk aan de hypotheekrente. U kunt tussentijds niet over uw spaargeld beschikken. Deze hypotheek is niet door starters af te sluiten.

  Levenhypotheek

  Naast de hypotheekrente betaalt u een verzekeringspremie. Met de levensverzekering bouwt u een kapitaal op en heeft u overlijdensrisicodekking. Met de opgebouwde waarde van de verzekering, lost u (een deel van) uw hypotheek af. Deze hypotheek is niet door starters af te sluiten

  Beleggershypotheek

  U sluit naast de hypotheek een beleggersrekening af. Op deze beleggersrekening worden op basis van uw persoonlijke risicoprofiel beleggingsfondsen aangekocht. Afhankelijk van de beleggingsresultaten kan het zijn dat u eerder (of later) dan gepland uw doelvermogen bereikt. Deze hypotheek is niet door starters af te sluiten.

   

  Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u een helder en doordacht advies over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN & VOORWAARDEN